The Recently Clerking Conveyance - Sometimes You Feel Like An Timim, Sometimes You Don'T.

Snyggt med lite nytt

Posted Sept. 18, 2017, 10:58 a.m. By timim Tags: Inredning

När man ska inreda så är det så lätt att man tar det som man tycker är något som man är van vid att ha hemma. Men det kan vara kul att skaffa något nytt och göra det på något nytt sätt som man inte brukar göra det på. Jag tycker det kan vara kul att blada och se vad man kan få fram när man blandar material och former.
Nu så är det ju så populärt med marmor och det är verkligen snyggt med en marmorskiva lite här och där. Sen är det snyggt att blanda det med trä och koppar och textiler. Då får man ett lite mer vart om ombonat hem som får mer liv.

Bra att våga lite 

Ja jag tror att det kan vara bra att våga lite när man sak renovera och inreda hemma så att det blir lite mer förändring, det tycker jag i alla fall och det är kul att få lite förändring. Ja det är roligt när man är klar och så får man se förändringen och se att det verkligen har blivit så fint som man önskade.
Sen tror jag att det kan vara bra att kolla med andra och se vad dom har för idéer och så kan man hjälpas åt på det viset så att det blir så fint som det bara går.
Ja det finns så mycket som är kul och det finns så många bra idéer som jag skulle vilja pröva men allt kan man ju inte göra hemma. Man kan ju inte mixa hur mycket som helst. Det krävs ju ändå lite harmoni i hemmet så att man inte får panik över att vara hemma och att det blir allt för många intryck på en och samma gång. Så man gör väl i att se över hur man vill ha det.